• Lenka Kejíková sa stala poistno-technickou riaditeľkou pre oblasť životného poistenia.
  • David Vosika ako poistno-technický riaditeľ preberá oblasť neživotného poistenia.
  • Od 1. februára 2024 dochádza v predstavenstve Generali Českej poisťovne k nasledujúcim personálnym zmenám, ktoré sa viažu pre oblasť riadenia ako v Česku, tak na Slovensku. Lenka Kejíková sa stáva novou členkou predstavenstva Generali Českej poisťovne, a to v úlohe poistno-technickej riaditeľky pre oblasť životného poistenia. Zároveň bude dočasne riadiť Generali penzijní společnost, z ktorej prichádza. Na pozícii strieda Andreu Leskovskú, ktorá sa presúva do Generali CEE Holding B. V., kde bude zastávať funkciu Chief Insurance Officer for Life and Health Business.
  • David Vosika, člen predstavenstva a doterajší poistno-technický riaditeľ pre životné poistenie má po novom vo svojej gescii oblasť neživotného poistenia. Tá má svojim objemom predpísaného poistného pre Generali Českú poisťovňu strategický význam.
  • „Personálne zmeny v predstavenstve Generali Českej poisťovni sú logickou reakciou na posun Andrey Leskovskej v rámci skupiny Generali. Veľmi si vážim jej nasadenie a skvelé výsledky, ktoré vo svojej funkcii dosiahla. Na jej pozíciu prichádza Lenka Kejíková, skúsená manažérka, ktorá doteraz úspešne rozvíja Generali dôchodkovú spoločnosť. David Vosika je vynikajúcim odborníkom, ktorému oblasť neživotného poistenia nie je neznáma. Verím, že profesionalita a skúsenosti kolegov prinesú v ich nových rolách zaujímavé perspektívy, ktoré posilnia našu pozíciu na trhu a podporia stratégiu byť celoživotným partnerom našich klientov,“ komentoval zmeny Roman Juráš, predseda predstavenstva, generálny riaditeľ Generali Českej poisťovne a country manažér Skupiny Generali pre Českú republiku a Slovensko.
  • Zároveň uvedené zmeny úspešne prešli potrebnými schvaľovacími postupmi pred orgánmi dohľadu.

Informácie o aktuálnom zložení predstavenstva Generali Českej poisťovne nájdete v prehľadnej podobe TU

Návrat na tlačové správy
Načítavanie