Poisťovňa Generali opäť bodovala v ankete SIBAF Award 2022. Ocenenie si odniesla v každej hodnotenej kategórii, pričom v kategórii Poistenie priemyslu a podnikateľov získala prvé miesto.

Odborná porota ankety SIBAF® Award 2022 aj tento rok ocenila kvalitu poistných produktov a poskytovaných služieb poisťovne Generali, keď sa vysoko umiestnila vo všetkých hodnotených kategóriách. Prvenstvo si Generali odniesla v kategórii Poistenie podnikateľov a dve druhé miesta získala v kategórii Poistenie občanov a Havarijné poistenie motorových vozidiel.

„V súčasnosti, keď svet čelí vysokej inflácii a neistej finančnej a ekonomickej situácii, je dôležité mať po svojom boku poisťovňu, o ktorú sa môžete kedykoľvek oprieť. Poisťovňu, ktorá ponúka poistné produkty na mieru, kvalitný servis a rýchlu likvidáciu. Opätovné vysoké umiestnenie v súťaži poistných produktov SIBAF® Award 2022 dokazuje, že práve Generali takou poisťovňou je nielen z pohľadu svojich klientov a partnerov, ale aj finančných sprostredkovateľov. Získané ocenenia sú pre nás ocenením našej doterajšej práce a tiež motiváciou naďalej sa zlepšovať a prinášať to najlepšie na poistnom trhu,“ hovorí Marek Kollárik, riaditeľ Odboru spolupráce s neživotnými maklérmi poisťovne Generali.

O výsledkoch ankety SIBAF® Award 2022 rozhodovali svojimi hlasmi samostatní finanční agenti, ktorí sú k 1. 10. 2022 minimálne 2 roky zapísaní v registri finančných sprostredkovateľov a finančných poradcov. Hlasovanie trvalo do 3. októbra 2022 a zapojilo sa doň 256 finančných sprostredkovateľov.

O ankete SIBAF Award 2022

Renomovaná anketa SIBAF® Award sa v roku 2022 uskutočnila už po štrnástykrát. Výsledky ankety reprezentujú názor profesionálov na kvalitu produktov a služieb poskytovaných poisťovňami pôsobiacimi na našom trhu. Porota aktuálneho ročníka bola v zložení pani docentky Galiny Horákovej, riaditeľa OZ Cesta von Pavela Hricu a predsedu Olivera Borka, spoluorganizátora SIBAF® vzdelávacích podujatí.

Návrat na tlačové správy
Načítavanie