Slovenskí sprostredkovatelia v poisťovníctve ocenili kvalitu produktov neživotného poistenia Generali, keď v rámci Ocenenia Slovenskej asociácie sprostredkovateľov v poisťovníctve 2021 vyhlásili Generali za celkového víťaza v hlavnej kategórii Neživotné poistenie. Zároveň sa Generali umiestnila v každej z hodnotených kategórii.

Sprostredkovatelia poistenia oceňovali kvalitu produktov a poskytovaného servisu jednotlivých poisťovní pôsobiacich na slovenskom trhu v rámci ankety Ocenenie Slovenskej asociácie sprostredkovateľov v poisťovníctve (SASP) 2021 už po tretíkrát. Poisťovňa Generali opäť obstála v silnej konkurencii a získala najviac ocenení spomedzi všetkých poisťovateľov. Generali sa umiestnila v každej z hodnotených kategórii a zároveň sa stala aj najlepšou poisťovňu na slovenskom trhu z hľadiska produktov neživotného poistenia

„Naším cieľom je prinášať tie najlepšie poistné riešenia na mieru a prispôsobené akejkoľvek životnej situácii. Som rád, že si náš prístup celoživotného partnera všímajú aj odborníci, ktorí nás opäť ocenili ako najlepšieho poskytovateľa neživotného poistenia. Získať dva roky po sebe takýto titul je veľkým zadosťučinením pre všetkých kolegov a ocenením ich práce, ale zároveň aj záväzkom byť naďalej jednotkou v tomto segmente pre našich klientov a sprostredkovateľov,“ povedal Marek Kollárik, riaditeľ Spolupráce s neživotnými maklérmi poisťovne Generali.

Umiestnili sme sa v každej kategórii

Sprostredkovatelia poistenia označili produkty poisťovne Generali za najlepšie na trhu v dvoch zo šiestich hodnotených kategórii. Prvé miesta tak poisťovňa získala v kategóriách Povinné zmluvné poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla a Rizikové životné poistenie/Poistenie choroby a úrazu. Druhé miesto obsadila Generali v kategóriách Havarijné poistenie motorových vozidiel a poistenie majetku a zodpovednosti podnikateľov a podnikov. V kategóriách Poistenie majetku fyzických osôb a Cestovné poistenie fyzických osôb sme sa umiestnili na tretej priečke.

Hlasovali len sprostredkovatelia

Hlasovanie bolo odborné a zúčastniť sa ho mohli len samostatní finanční agenti v sektore poistenia a zaistenia. Sprostredkovatelia hodnotili v jednotlivých kategóriách rozsah produktu, flexibilitu produktu pri osobných požiadavkách sprostredkovateľa a kvalitu likvidácie poistných udalostí.

Výsledné hodno­tenie sa skladalo z dvoch častí, pri­čom hlasovanie samostatných finančných agentov pokrývalo 60 % výslednej známky. Zvyšných 40 % hodnotenia záviselo od obchodných výsledkov jednotlivých produktov na poistnom trhu.

Ocenenia získané v ankete Ocenenie SASP 2021:

  • Celkový víťaz v neživotnom poistení
  • 1. miesto v kategórii Rizikové životné poistenie/Poistenie choroby a úrazu
  • 1. miesto v kategórii Povinné zmluvné poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla
  • 2. miesto v kategórii Poistenie majetku a zodpovednosti podnikateľov a podnikov
  • 2. miesto v kategórii Havarijné poistenie motorových vozidiel
  • 3. miesto v kategórii Cestovné poistenie fyzických osôb
  • 3. miesto v kategórii Poistenie majetku fyzických osôb
Návrat na tlačové správy
Načítavanie