• Poisťovňa Generali v ankete Zlatá minca 2022 obhájila titul Najinovatívnejšia poisťovňa, ktorý v ankete získala aj minulý rok.
  • Okrem toho sa umiestnila na prvých troch miestach v šiestich z deviatich hodnotených kategórií v sekcii Poisťovne.

Poisťovňa Generali v ankete Zlatá minca 2022 opäť bodovala. V prvej trojici oceňovaných poisťovní sa ocitla celkovo až šesťkrát. „Generali si z ankety Zlatá minca odnáša každoročne viacero ocenení, čo je jasným znakom kvality našich produktov. Aj tento rok sme obstáli v silnej konkurencii a som rád, že odborníci opätovne ocenili, že našim klientom ponúkame tie najlepšie služby a servis na poistnom trhu,“ hovorí Juraj Jurčík, obchodný riaditeľ poisťovne Generali pre Slovensko.

Generali je najinovatívnejšia

Generali si z ankety Zlatá minca 2022 odniesla jedno prvenstvo, štyri druhé a jedno tretie miesto a zároveň sa stala aj Najinovatívnejšou poisťovňou roka. „Získanie titulu Najinovatívnejšia poisťovňa druhý rok po sebe nás stavia do pozície inovačného lídra na poistnom trhu. Určovať trendy v našom segmente je náročná úloha, ktorej sme sa však zhostili s nadšením. Uvedomujeme si totiž, že svet sa neustále vyvíja, a naši klienti a partneri potrebujú po svojom boku celoživotného partnera, ktorý sa týmto zmenám nielen prispôsobuje, ale je vždy pár krokov napred. Zároveň sa nám týmto spôsobom darí pozitívne vplývať aj na celé poisťovníctvo a robiť ho modernejším a atraktívnejším pre širokú verejnosť,“ hovorí Juraj Jurčík.

Hlasovalo 189 odborníkov

Tento rok v súťaži Zlatá minca 2022 hlasovalo celkovo 189 členov odbornej poroty, ktorú tvoria zástupcovia sprostredkovateľských spoločností, vysokých škôl, profesijných asociácií, fintechov, médií, finančných webov a odškodňovacích spoločností.

Každý člen odbornej poroty vyberá tri najlepšie produkty v kategórii, v ktorej má odborný názor. Odporúčanými kritériami výberu sú kvalita, zaujímavosť a využiteľnosť produktov pre čo najširšiu skupinu populácie.

O súťaži Zlatá minca

Zlatá minca je nezávislá a transparentná súťaž finančných produktov, ktorá sa na Slovensku koná od roku 2005. O poradí v jednotlivých kategóriách rozhoduje odborná porota zložená z finančných expertov. V ročníku Zlatá minca 2022 sa hlasovalo celkovo v 35 produktových a 5 samostatných kategóriách.

Ocenenia Zlatá minca 2022, ktoré získala Generali:

Najinovatívnejšia poisťovňa

1. miesto v kategórii Poistenie schopnosti splácať úver

2. miesto v kategórii Rizikové životné poistenie

2. miesto v kategórii PZP motorových vozidiel

2. miesto v kategórii Havarijné poistenie

2. miesto v kategórii Poistenie podnikania

3. miesto v kategórii Poistenie nehnuteľností

Návrat na tlačové správy
Načítavanie