Poisťovňa Generali získala 2. miesto v kategórii Poisťovňa roka v ankete TREND TOP, ktorú každoročne vyhodnocuje týždenník TREND za mimoriadne podnikateľské úspechy.

2. miesto v prestížnom výročnom ocenení TREND TOP Poisťovňa roka 2021 bolo udelené poisťovni Generali na základe výsledkov v troch hodnotených kritériách – pomer zisku k čistému zaslúženému poistnému, pomer zisku k vlastnému imaniu a medziročná zmena v hrubom predpísanom poistnom. Ukazovatele hodnotil TREND za rok 2020.

„Generali sa podarilo obhájiť 2. miesto v ankete TREND TOP aj v náročnom pandemickom roku, ktorý bol veľkou skúškou nielen pre poistný sektor. Dosiahnutie skvelých hospodárskych výsledkov v tomto období plnom neistoty je dôkazom toho, že Generali je stabilným a zodpovedným celoživotným partnerom svojich klientov, partnerov a zamestnancov,“ hovorí Juraj Jurčík, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ poisťovne Generali.

Týždenník TREND udeľoval prestížne výročné ocenenia TREND TOP za mimoriadne podnikateľské úspechy firmám a manažérom pôsobiacom na Slovensku už po dvadsiaty štvrtýkrát.

Návrat na tlačové správy
Načítavanie