Poisťovňa Generali opäť bodovala v ankete SIBAF Award 2021. Ocenenie si odniesla v každej hodnotenej kategórii, pričom v kategórii Havarijné poistenie motorových vozidiel získala prvé miesto.

Odborná porota renomovanej ankety SIBAF® Award 2021 ocenila kvalitu poistných produktov a poskytovaných služieb poisťovne Generali, keď sa vysoko umiestnila vo všetkých hodnotených kategóriách. Prvenstvo si Generali odniesla v kategórii Havarijné poistenie motorových vozidiel, druhé miesto získala v kategórii Poistenie občanov a na treťom mieste sa umiestnila v kategórii Poistenie podnikateľov a priemyslu.

„V Generali sa snažíme neustále prinášať pre našich klientov a partnerov poistné riešenia presne na mieru, poskytovať inovácie a kvalitný servis, a to všetko s ľudským prístupom celoživotného partnera. Teší ma, že naše úsilie oceňujú nielen klienti a naši partneri, ale aj odborná porota. Získané ocenenia sú pre nás motiváciou naďalej sa zlepšovať a prinášať to najlepšie na poistnom trhu,“ hovorí Marek Kollárik, riaditeľ Odboru spolupráce s neživotnými maklérmi poisťovne Generali.

O výsledkoch ankety SIBAF® Award 2021 rozhodovali svojimi hlasmi samostatní finanční agenti z 89 spoločností, ktorí spoločne odovzdali 325 platných hlasovacích lístkov. Hlasovanie trvalo od 30. septembra do 11. októbra 2021.

O ankete SIBAF Award 2021

Renomovaná anketa SIBAF® Award sa v roku 2021 uskutočnila už po 13. krát. Okrem 3 tradičných kategórií – Poistenie občanov, Poistenie podnikateľov a priemyslu a Havarijné poistenie motorových vozidiel, ocenila víťazov aj v kategórii diplomových prác a vyhlásila aj Počin roka 2021. Predsedom poroty bol spoluorganizátor SIBAF® vzdelávacích podujatí Oliver Borko a jej ďalšími členmi boli Galina Horáková a Pavel Hrica.

Návrat na tlačové správy
Načítavanie