Poisťovňa Generali si odniesla 2. miesto v ankete TREND TOP Poisťovňa roka, ktorú každoročne vyhodnocuje týždenník TREND za mimoriadne podnikateľské úspechy.

2. miesto v prestížnom výročnom ocenení TREND TOP Poisťovňa roka 2020 bolo udelené poisťovni Generali na základe výsledkov za rok 2019 v štyroch hodnotených kritériách – rast trhového podielu čistého predpísaného poistného, výnosnosť, rentabilita poistného a stabilita meraná indikátorom Solvency II Ratio. Poisťovňa Generali dominovala v dvoch hodnotených kritériách, keď v minulom roku dosiahla najvyšší rast trhového podielu spomedzi všetkých slovenských poisťovní, ako aj najvyššiu mieru solventnosti podľa Solvency II Ratio.

„Veľmi ma teší, že sa poisťovňa Generali umiestnila medzi silnou konkurenciou na skvelom 2. mieste. Naše výsledky sú dôkazom silnej, agilnej a zodpovednej spoločnosti, ktorá v minulom roku dosiahla najvyšší rast trhového podielu spomedzi všetkých poisťovní na slovenskom trhu, a zároveň odrazom spokojných klientov a partnerov, pre ktorých chceme byť celoživotným partnerom. Taktiež sme dosiahli najlepšie hodnotenie v rámci kritéria Solvency II, čo potvrdzuje našu stabilitu ako aj to, že sme dobrou a spoľahlivou voľbou. Tento výsledok nás len utvrdzuje v tom, že sme sa vydali tým správnym smerom,“ hovorí Juraj Jurčík, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ poisťovne Generali. Týždenník TREND udeľoval prestížne výročné ocenenia TREND TOP za mimoriadne podnikateľské úspechy firmám a manažérom pôsobiacom na Slovensku už po dvadsiaty tretíkrát. Výsledky hodnotenia nájdete na https://www.trend.sk/biznis/trend-top-manazerom-roka-je-habovstiak-investorom-vetropack

Návrat na tlačové správy
Načítavanie