Poisťovňa Generali ponúka komplexný poradenský prístup s názvom Generali Plan. Naši obchodníci klientom na pobočkách poradia nielen s poistením, ale aj s ďalšími finančnými produktmi, ako je hypotéka, spotrebný úver, investovanie, zdravotné poistenie, lízing či sporenie na dôchodok.

Približne 15 finančných rozhodnutí

V priemere urobí človek počas svojho aktívneho pracovného životapribližne 15 finančných rozhodnutí, ktoré však prevažne rieši vždy na inom mieste a s iným poradcom, ktorý nemá komplexný prehľad o jeho ďalších finančných produktoch alebo záväzkoch. Táto situácia má negatívny vplyv nielen na čas klienta, ale v konečnom dôsledku aj na zvolené finančné riešenie. „V poisťovni Generali sme sa preto rozhodli našim klientom priniesť komplexné finančné poradenstvo, takzvaný Generali Plan. Klienti tak môžu na jednom mieste uzatvoriť životné poistenie pre svoju rodinu, zabezpečiť svoj majetok, vybaviť si výhodnú hypotéku, refinancovať svoje spotrebné úvery či pripraviť sa na dôchodok. Na všetky tieto rozhodnutia vieme klientom poskytnúť to najlepšie riešenie zo širokého portfólia produktov našej poisťovne a partnerských spoločností,“ vysvetľuje predseda predstavenstva a generálny riaditeľ poisťovne Generali Juraj Jurčík.

Obchodníci na pobočkách poisťovne Generali klientom nielen poradia a pomôžu správne zvoliť a nastaviť požadované finančné produkty, no zároveň na základe analýzy potrieb klienta odporučia také produkty, ktoré sú pre neho vhodné aj z dlhodobého hľadiska. „Osveta v rámci financií má v dnešnej dobe čoraz väčší význam a je veľmi dobré, ak finančné inštitúcie klientov v tejto problematike vzdelávajú. Na školách na ňu nekladieme potrebný dôraz, a tak Slováci zanedbávajú potrebu včasného a dôsledného finančného plánovania, a to nielen čo sa dôchodku týka. Aj preto vnímame potrebu pomôcť klientom s ich komplexným finančným plánom,“upozorňuje Juraj Jurčík z poisťovne Generali.

Nielen s poistením

Na pobočke klientom poradíme nielen s poistením,ale napríklad aj s hypotékou. Skúsení úveroví špecialisti klientom poskytnú cenné rady a ponuku hypotéky až z 5 bánk, z ktorých si vyberú tú najvýhodnejšiu. Obzvlášť v dnešnej dobe je výber správnej banky veľmi dôležitý, keďže nesprávne kroky môžu spôsobiť negatívny záznam v úverovom registri. „Naši úveroví špecialisti dokážu kvalifikovane poradiť, navrhnúť postup a previesť klientov celým procesom až k úspešnému načerpaniu finančných prostriedkov na účet. Zároveň sa starajú aj o to, aby mali klienti čo najvýhodnejšie podmienky na hypotéke počas celej doby jej splácania,“vysvetľuje riaditeľka úverových produktov poisťovne Generali Beáta Prigancová.

Obchodníci sú taktiež pripravení vyriešiť akékoľvek situácie, ktoré klientovi prinesie život a môžu mať vplyv na hypotéku, či jeho finančné hospodárenie. Veľkú časť úverov tvoria najmä konsolidácie. Tie slúžia na splatenie skôr poskytnutých úverov, ktoré si klient spojí do novej hypotéky. Má takiba jeden úver a najmä nižšiu splátku aj o desiatky, či stovky eur mesačne,“ hovorí Beáta Prigancová z poisťovne Generali.

Okrem toho obchodníci klientom poradia vhodnú formu sporenia, aby v budúcnosti vedeli urobiť mimoriadnu splátku a skrátili si tak dobu splácania svojej hypotéky, vďaka čomu ušetria stovky eur.

Všetko na jednom mieste

Už dnes je jasné, že dôchodkové zabezpečenie, ktoré poskytuje štát prostredníctvom Sociálnej poisťovne je dlhodobo neudržateľné. Naviac, dôchodok z neho zvyčajne nepresiahne 46 % príjmu v aktívnom veku. Preto je dôležité myslieť na svoj dôchodok včas a začať si naň šetriť aj prostredníctvom II. piliera. So zvolením správnej investičnej stratégie nielen pri dôchodkovom sporení, ale aj v prípade dlhodobého investovania vám radi pomôžu obchodníci na pobočkách poisťovne Generali.

Klientom vieme na našich pobočkách zodpovedať akékoľvek otázky, vykonať všetky klientske požiadavky a taktiež odporučiť tú najvýhodnejšiu stratégiu dôchodkového zabezpečenia, ktorú si môže klient hneď aj uzavrieť. Zároveň vieme pomôcť s inštaláciou a používaním mobilnej aplikácie dôchodOK, ktorú naša VÚB Generali d. s. s. vôbec ako jediná na trhu prináša svojim klientom. Umožňujeme im tým mať neustály prehľad nad svojimi financiami“ hovorí Jozef Haviar, riaditeľ predaja vlastnej obchodnej siete poisťovne Generali. Využiť poradenstvo obchodníkov môžu klienti aj v prípade, ak hľadajú výhodné zdravotné poistenie, či uvažujú nad lízingom.

Neustále k dispozícii

Práve v tomto období je obzvlášť dôležité byť klientom na blízku, aj preto sme sa rozhodli rozšíriť našu pobočkovú sieť. Aktuálne sme k dispozícii vo vyše 128 pobočkách na celom Slovensku, ku ktorým postupne pribúdajú nové. „V októbri sme posilnili našu sieť o 12 nových pobočiek napríklad v Dunajskej Strede, Detve, Šuranoch, Skalici a ďalších mestách. Aby sme klientom poskytli potrebnú starostlivosť a komplexné služby rozšírili sme naše rady aj o nových obchodníkov. Oproti minulému roku sme navýšili ich počet o viac ako 100 nových kolegov, a celkovo tak máme 565 vyškolených odborníkov nielen na poskytovanie poistného poradenstva, ale aj ďalších finančných produktov,“vysvetľuje riaditeľ vlastnej obchodnej siete poisťovne Generali Martin Dobiaš.

Okrem toho sme našu prítomnosť posilnili aj na online platformách. Naši obchodníci majú svoje vlastné webstránky a profily na sociálnych sieťach, kde sa na nich klienti môžu kedykoľvek obrátiť. „Sme všade tam, kde nás klienti očakávajú a chcú s nami komunikovať, teda nielen na pobočkách, ale aj v online prostredí a na sociálnych sieťach. Zároveň aktívne využívame všetky dostupné formy komunikácie vrátane videohovorov, pričom nechávame na klientovi, ktorý spôsob vzhľadom na aktuálnu situáciu preferuje,“ dodáva Martin Dobiaš z poisťovne Generali.

Aj pre podnikateľov

K dispozícii je Generali nielen individuálnym klientom, ale aj podnikateľom, a to v rámci špecializovaných pobočiek firemnej siete, ktorá taktiež rozširovala svoje pôsobenie. „Firemným klientom sme k dispozícii v 18 kanceláriách v rámci celého Slovenska. 87 našich obchodníkov dokáže poradiť podnikateľom tie najlepšie riešenia pre ich biznis od poistenia prevádzky, zodpovednosti a zamestnancov až po výhodný lízing,“uzatvára riaditeľ firemnej siete poisťovne Generali Eduard Strivinský.

Návrat na tlačové správy
Načítavanie