Poisťovňa Generali si z hodnotenia Hypotéka roka 2020 odniesla dve druhé miesta.

Aj tento rok odborná porota pripravila porovnanie poistných produktov na slovenskom trhu, z ktorých si môže klient vyberať pri poistení hypotéky a poistenia nehnuteľnosti.

V oboch hodnotených kategóriách sa poisťovňa Generali umiestnila na druhom mieste s tesným rozdielom necelého bodu na víťaza. Pri poistení nehnuteľnosti Generali bodovala takmer pri všetkých sledovaných kritériách. Odborná porota ocenila najmä variabilitu a komplexnosť produktov DOMino Trio a DOMino Extra a Generali si z hodnotenia odniesla 28,4 bodu. Na prvý Allianz-SP jej chýbalo len 0,8 bodu. Na treťom mieste sa umiestnila AXA so ziskom 28,2 bodu.

V rebríčku Poistenie hypotéky 2020 sa Generali umiestnila taktiež na druhom mieste. Oproti minulému roku si tak polepšila a posunula sa z tretieho miesta. Nadpriemerné hodnotenie Generali získala vo všetkých kategóriách. Porota ocenila opäť variabilitu a komplexnosť poistenia, a taktiež výluky. Od prvého miesta, ktoré obsadila poisťovňa MetLife, Generali oddeľovalo len 0,4 bodu. Na treťom mieste skončila poisťovňa Allianz-SP s bodovým ziskom 26,8 bodu.

Návrat na tlačové správy
Načítavanie