Poisťovňa Generali v spolupráci s platformou digitalnedoma.sk poskytne podnikateľom, ktorí si poistia svoje podnikanie v Generali, bezplatné poistné krytie navyše.

Korona kríza zasiahla obzvlášť podnikateľov, ktorí museli pre zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 nechať svoje prevádzky zatvorené alebo prerušiť výrobu. „Poisťovňa Generali stojí pri svojich klientoch v náročných chvíľach a chce byť pre nich celoživotným partnerom. Uvedomujeme si, že korona kríza zasiahla obzvlášť tvrdo najmä podnikateľov, práve im sme sa v spolupráci s platformou digitalnedoma.sk rozhodli poskytnúť pri uzatvorení poistenia bezplatné poistné krytie navyše,“ vysvetľuje rozhodnutie zapojiť sa do iniciatívy predseda predstavenstva a generálny riaditeľ poisťovne Generali Georg Engl.

Podnikatelia si môžu zvýhodnené poistenie uzavrieť v ktoromkoľvek firemnom centre poisťovne Generali alebo u sprostredkovateľa poistenia do 31. júla 2020. Podmienkou je registrácia na stránke https://digitalnedoma.sk/.

digitalnedoma.sk je platforma, ktorá spája živnostníkov, malé a stredné firmy, aby dokázali zvládnuť náročnú situáciu v súvislosti s dôsledkami ochorenia COVID-19. Je výsledkom virtuálneho hackatonu Hackvirus.sk, ktorý analyzoval vyše 300 podnetov podnikateľov, z ktorých sú obzvlášť problematické – digitálna transformácia podnikania, vysoké náklady a neprehladnosť štátnej pomoci. Cieľ platformy je tieto problémy vyriešiť digitálnymi zľavovými balíčkami, návodmi a dokumentmi. Túto aktivitu podporilo pred časom aj Ministerstvo hospodárstva SR.

V rámci platformy digitalnedoma.sk ponúka poisťovňa Generali pre podnikateľov, ktorí si poistia svoje podnikanie, krytie zadarmo:

  • Poistenie Štatutára alebo SZČO – balík úrazových rizík na jeden rok pri uzatvorení novej poistnej zmluvy.
  • Poistenie HoReCa – balík poistných rizík pre hotely, reštaurácie a kaviarne, vrátane rozšírenia poistenia zodpovednosti za škody v dôsledku salmonelózy (počas platnosti poistnej zmluvy).
  • Balík rizík pre poistenie nehnuteľnosti / prevádzky spolu do výšky 13.000€ (počas platnosti poistnej zmluvy).
  • Poistenie zodpovednosti za finančné škody grátis do výšky 1.000€ (počas platnosti poistnej zmluvy).
Návrat na tlačové správy
Načítavanie