N2G Worldwide Insurance Services poskytne nadnárodným klientom inovatívne a personalizované poistné riešenia a umožní im tak uspieť v ich podnikaní kdekoľvek na svete. Toto partnerstvo predstavuje pre Skupinu Generali príležitosť rozšíriť už tak rozsiahlu globálnu sieť vo viac ako 160 krajinách sveta, expandovať jej služby a pomáhať tak firemným a korporátnym klientom na celom svete.

Celosvetovým trendom biznisu je čoraz väčšia globalizácia. Spoločnosti, ktoré postupne expandujú do zahraničia alebo pôsobia na medzinárodnej úrovni, preto neustále vyhľadávajú poistné riešenia, ktoré sa sústreďujú na potenciálne globálne riziká. A to je dôvod prečo spoločnosť Nationwide, jedna z najväčších poisťovacích a finančných inštitúcií v USA, a Skupina Generali, jeden z najväčších poskytovateľov poistných riešení a správy aktív na svete, prostredníctvom svojej spoločnosti Generali Global Corporate & Commercial (GC&C) oznámili spoluprácu pod názvom N2G Worldwide Insurance Services (N2G), ktorá poskytne nadnárodným klientom inovatívne a personalizované poistné riešenia.

N2G je partnerstvo, ktoré bude v mene oboch organizácií propagovať, distribuovať a spravovať poistné riešenia, pričom bude čerpať zo znalosti značky Nationwide v USA a zároveň Generali ako popredného globálneho poisťovateľa s medzinárodnou prítomnosťou v oblasti poistenia firemných a korporátnych klientov. Táto spolupráca vytvára dobrú pozíciu pre riešenie potrieb nadnárodných organizácií s obchodnými operáciami v USA, ako aj klientov so sídlom v USA, ktorí majú komplexnú potrebu nadnárodného poistenia. Nationwide prevezme expozície rizík v rámci USA a Generali (priamo alebo cez svojich partnerov) zasa mimo USA. Poistné riešenia budú poskytované prostredníctvom nezávislých agentov, maklérov a obchodníkov.

„Sme hrdí na to, že môžeme spojiť sily so silným partnerom, akým je spoločnosť Generali, a skombinovať tak poistnú ochranu klientov pôsobiacich v medzinárodnom biznise s nadnárodnou podporou,“ povedal Mark Berven, prezident a prevádzkový riaditeľ spoločnosti Nationwide Property and Casualty. „Toto partnerstvo medzi dvoma poisťovacími mocnosťami vyzdvihne riešenia, ktoré môžeme ponúknuť našim klientom, s cieľom pomôcť chrániť ich podnikanie na celom svete s mimoriadnou starostlivosťou.“

„Toto partnerstvo je v súlade so strategickým plánom Generali 2021 – byť celoživotným partnerom pre našich klientov a ponúkať im inovatívne a personalizované riešenia,“ uviedol Marco Sesana, country manager pre Taliansko a riaditeľ spoločnosti Generali Italia a Global Business Lines Generali. „Sme hrdí na to, že môžeme oznámiť túto výnimočnú spoluprácu, ktorá spája uznanie a distribúciu značiek spoločnosti Nationwide s rozsiahlou globálnou sieťou Generali Global Corporate & Commercial a našimi znalosťami vo viac ako 160 krajinách sveta. N2G nám umožní rozšíriť rozsah a kvalitu služieb, čím umožní Generali efektívnejšie pomáhať firemným a korporátnym klientom na celom svete,“ dodal.

Generálnym riaditeľom spoločnosti N2G sa stane Bill Skapof, ktorý nastúpil do spoločnosti Generali v roku 2015 ako vedúci spoločnosti Generali Corporate & Commercial v USA, výkonný viceprezident a riaditeľ sekcie upisovania rizík. Skapof je vedúcim obchodným manažérom v oblasti poistenia majetku a zodpovednosti, ktorý má viac ako tridsaťročné skúseností s vývojom úspešných stratégií produktov, ich distribúcie a predaja v rámci globálnych komerčných trhov.

Spoločnosť N2G bude sídliť v New Jersey a zameria sa výlučne na potreby nadnárodných klientov v rámci poistenia podnikateľov a firiem. Poistné riešenie začne pre klientov ponúkať už v druhom štvrťroku 2020. Viac informácií nájdete na www.N2G.com

Návrat na tlačové správy
Načítavanie