Poisťovňa Generali pred Vianocami každoročne pomáha rôznym charitatívnym organizáciám a deťom. O tejto vianočnej tradícii sa dozvedel Marek Hamšík, futbalová hviezda SSC Neapol a slovenskej reprezentácie, a rozhodol sa, že sa k myšlienke pridá aj on.

Priamo z Neapola priniesol pre charitatívne organizácie dresy, tričká či šiltovky. „Je to naozaj zaujímavá a potrebná iniciatíva. Keď som sa o nej dozvedel, rozhodol som sa, že ju podporím. S poisťovňou Generali spolupracujeme dlhodobo, som preto rád, že aj touto formou sme mohli urobiť spoločne deťom radosť. Verím, že ich darčeky potešia,“ hovorí kapitán SSC Neapol a opora slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík.

„ V našej poisťovni si uvedomujeme spoločenskú zodpovednosť a to, že deti sú naša budúcnosť. Sme radi, ak môžeme tým, ktorým osud nedoprial toľko šťastia, pomôct. Som rád, že sa práve Marek Hamšík, s ktorým naša poisťovňa spolupracuje, k tejto peknej vianočnej akcii pridal. Pre deti je veľkým vzorom. Dresy či šiltovky od neho im určite spríjemnia Vianoce,“ povedal generálny riaditeľ a predseda predstavenstva poisťovne Generali Roman Juráš.

Práve futbalovú školu Mareka Hamšíka Jupie, v ktorej vyrastá zhruba 300 malých futbalových nádejí, podporuje poisťovňa Generali už od roku 2014. V týchto dňoch podpísali zástupcovia poisťovne a futbalovej školy zmluvu o spolupráci aj na rok 2016.

To, že vo futbalovej škole vyrastajú naozaj veľké talenty, potrvrdzuje aj fakt, že jeden z mladých futbalistov tejto školy, Mário Ždánsky, zaujal samotného Salvatore Schillaciho, najlepšieho strelca majstrovstiev sveta v roku 1990. Bývalý skvelý taliansky futbalista dokonca Máriovi sprostredkoval účasť na kempe v centre talianskej futbalovej reprezentácie.

Návrat na tlačové správy
Načítavanie