Keby niečo, poistenie môže byť aj dobrým darčekom pod stromček

Generali Slovensko ponúka klientom možnosť kúpy vybraných poistiek ako vianočných darčekov, originálne zabalených v darčekových škatuliach, ktoré sa dajú darovať aj ako prekvapenie. Pre ponuku kúpy poistky ako vianočného darčeka sa poisťovňa Generali Slovensko rozhodla na základe toho, že vplyvom krízy viacerí spotrebitelia prehodnotili svoje nákupy a to aj v prípade darčekov, pri ktorých kupujú viac praktické a užitočné veci.

„Ľudia na Vianoce kupujú darčeky, pretože chcú blízkych obdarovať a práve pre tých, ktorí nechcú dať nepotrebné veci, je poistka z nášho pohľadu vhodným darom pod stromček. Okrem praktickosti a originality hodnota takéhoto daru presahuje cenu, ktorú darca zaplatil, pretože kupuje blízkemu niekoľkonásobne vyššiu poistnú ochranu,“ uviedla vrchná riaditeľka Úseku marketingu a komunikácie poisťovne Generali Slovensko Zuzana Hliváková.

Poistenie ako vianočný darček od Generali Slovensko je zabalené v atraktívnom darčekovom balení a v praxi funguje poistenie ako darček veľmi jednoducho. Klient môže na akejkoľvek pobočke Generali Slovensko kúpiť blízkemu poistku, v ktorej je vedený ako poistník a ten, koho chce obdarovať, ako poistený. K uzatvoreniu tohto poistenia ako darčeka sú potrebné základné údaje o poistenom a o predmete poistenia.

Generali Slovensko ponúka ako vianočný darček nasledovné druhy poistiek:

– povinné zmluvné poistenie vozidla;

– poistenie domu/bytu;

– poistenie domácnosti;

– poistenie chaty;

– celoročné cestovné poistenie;

– krátkodobé cestovné poistenie.

Okrem týchto poistení sú v ponuke aj detské životné a úrazové poistenia, pri ktorých je ale potrebný aj podpis zákonného zástupcu dieťaťa. Tento typ darčeka je úplne ideálny pre starých rodičov alebo súrodencov, ktorí chcú obdarovať rodinku s novorodencami.

Kto by si mal poistku ako darček nájsť pod vianočným stromčekom?

Vhodným vianočným darčekom z poistiek pre kamarátov, súrodencov a ľudí, ktorí cestujú napríklad len za nákupmi do susedných krajín, je celoročné cestovné poistenie, pri ktorom stačí poznať rodné číslo a adresu. Ak je známy presný termín, napríklad silvestrovskej lyžovačky, či inej dovolenky, tak je lacnejšou alternatívou krátkodobé cestovné poistenie, kde je potrebné len rodné číslo a termín cesty.

Rodičia alebo napríklad starí rodičia na dôchodku môžu veľmi oceniť poistenie domu, bytu či poistenie domácnosti, ktoré práve pri povodniach mnohé rodiny nemali poistené. Tento typ poistenia ocenia určite aj mladí ľudia, ktorí si práve kúpili byt.

Pre manžela, manželku, partnera, súrodenca ale aj rodičov, ktorí vlastnia auto, je originálnym vianočným darčekom povinné zmluvné poistenie motorového vozidla.

Pre malé vnúča a jeho rodičov je hodnotným darčekom od rodiny detské životné alebo úrazové poistenie Dynamik Plus Junior, Slniečko, Family, Fit. Detské životné poistenie bude dieťaťu zhodnocovať vložené prostriedky a zároveň sa o dieťa finančne postará v prípade, že by sa niečo stalo jeho rodičom. Pri tomto druhu poistenia ako darčeka je potrebný podpis zákonného zástupcu.

Návrat na tlačové správy
Načítavanie