Po úspešnej trilógii spotov „dobrá poisťovňa“ z rokov 2010 – 2011 prichádza poisťovňa Generali Slovensko s novým reklamným konceptom pracovne nazvaným „láska ide cez poistku“. Nové spoty pre Generali Slovensko nakrútil známy režisér David Ondříček (filmy: Jedna ruka netleská, Samotáři a iné).

Mediálna premiéra prvého z novej trilógie spotov prebehla v sobotu 12. 5. Kým v predošlej kampani sa poisťovňa sústredila hlavne na porovnanie dobrých a zlých služieb s cieľom budovania pozicioningu založenom na férovom prístupe a naplnení záväzkov pri likvidácii, teraz okrem praktickosti a transparentnosti vstupuje do hry výraznejšia emócia.

„Poistná udalosť alebo poradenstvo, keď sa klient rozhoduje ako zabezpečiť rodinu, opraviť škody na zničenom majetku, či riešiť haváriu vozidla, v tom všetkom sú silné emócie. Preto chceme ukázať, že pri našich službách sa klientom snažíme priniesť viac, a to aj ľudský prístup, kvalitu a v neposlednom rade, že nás poistenie aj baví,“ uviedla vrchná riaditeľka marketingu a komunikácie Zuzana Hliváková.

Pri tvorbe spotu sa pracovalo nielen na úrovni marketingového úseku, ale aj s likvidáciou, správou poistenia, kontaktným centrom, obchodom a produktom. „Servis, ktorý klient dostane pri poistnej udalosti a pri poradenstve, keď chce chrániť svoj domov a rodinu, výrazne ovplyvňuje vzťah k značke poisťovne. Na to, aby to celé reálne fungovalo nielen v spote, sme potrebovali skĺbiť marketingový mix vrátane 2 P – people a process, ktoré sú v našom odvetví kľúčové,” doplnila Zuzana Hliváková

V spotoch Generali Slovensko si zahrali poisťovákov aj reálni zamestnanci poisťovne. V ďalšom spote účinkujú ako operátorky v kontaktnom centre okrem herečky reálne operátorky z Generali Slovensko.

Kreatívnu myšlienku spotu vymyslela agentúra Istropolitana Ogilvy, ktorá vyhrala v novembri tender a stala sa od roku 2012 reklamnou agentúrou poisťovne Generali Slovensko.

„Ľudia z Ogilvy dokonale pochopili našu značku, brand stratégiu, filozofiu, ako aj to, čo chceme klientom povedať a kam značku posunúť. Pri tejto práci je dôležité aj to, ako si ľudia z agentúry a od klienta sadnú a ja myslím, že už na našom prvom spote vidno, že je to dobrá kombinácia,” dodala Zuzana Hliváková

Návrat na tlačové správy
Načítavanie