Ocenenie pre poisťovňu Generali: Poskytuje najlepšie poistenie hypotéky na Slovensku

Produkt životného poistenia La Vita poisťovne Generali získal prestížne ocenenie v súťaži Hypotéka roka 2015. V kategórii Poistenie hypotéky obsadil 1. miesto.

Ľudia, ktorí sa rozhodnú zobrať si hypotéku, nájdu jej najlepšie poistenie v poisťovni Generali. Ukázali to výsledky druhého ročníka súťaže Hypotéka roka. V kategórii Poistenie hypotéky získal prvé miesto produkt životného poistenia od poisťovne Generali La Vita.

O výsledku rozhodlo hlasovanie deväťčlennej nezávislej poroty. V kategórii Poistenie hypotéky porota hodnotila variabilitu, degresivitu plnenia, transparentnosť, výluky a pomer medzi cenou a výkonom.

"Získane ocenenie si nesmierne vážime - je zárukou pre klientov, že si zvolili správnu spoločnosť a vynikajúci produkt. Samozrejme je aj prvotriednou vizitkou celého tímu Generali, ktorý stojí za našou spoločnosťou," povedal Roman Juráš, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ poisťovne Generali.

Okrem toho sa v kategórii Poisťovák roka umiestnil na prvom mieste Marek Jankovič, ktorý prichádza do Generali Group a bude generálnym riaditeľom a predsedom predstavenstva jednotky na českom poistnom trhu - Českej pojišťovny. V poisťovníctve pôsobí už 25 rokov, do Generali Group prichádza z Allianz – Slovenskej poisťovne.

Druhú priečku v kategórii Poisťovák roka obsadil generálny riaditeľ a predseda predstavenstva poisťovne Generali Roman Juráš.

Druhý ročník súťaže vyhlasoval ekonomický týždenník Trend v spolupráci s finančno-sprostredkovateľskou spoločnosťou Fincentrum. Ocenenia sa odovzdali celkovo v siedmich kategóriách.