Generali Slovensko je najlepšie komunikujúcou poisťovňou na Slovensku

Odborná porota súťaže HERMES KOMUNIKÁTOR ROKA 2013, ktoré je jediným ocenením pre najlepšie komunikujúce inštitúcie na Slovensku so zákazníkom, ocenila poisťovňu Generali Slovensko 1. cenou - Grand Prix v kategórii Poisťovníctvo. „Ocenenie si veľmi vážime a vnímame ho ako pozitívnu spätnú väzbu na aktivity, ktoré kopírujú náš positioning klientsky a servisne orientovanej spoločnosti,“ uviedla Zuzana Hliváková, vrchná riaditeľka marketingu a komunikácie Generali Slovensko.

Desaťčlenná porota zložená z odborníkov z oblasti reklamy, media buyingu, PR, digitálneho marketingu, výskumu, ale aj marketingovej žurnalistiky a z akademickej pôdy vyberala z nominovaných poisťovní tú najlepšiu s prihliadnutím na výsledky kvalitatívneho prieskumu. Ten uskutočnila Katedra marketingovej komunikácie FF UK v Bratislave formou mystery callingu po odbornom zaškolení a pod profesionálnym dohľadom výskumnej agentúry AKO. Porota zároveň zohľadnila výsledky poisťovne Generali Slovensko v oblastiach: PR, reklama, direct marketing, osobný predaj, podpora predaja, sponzoringový program, firemná filantropia, korporátna identita a inovatívny prístup v komunikácii počas obdobia od októbra 2012 do augusta 2013.