• Generali prichádza ako prvá poisťovňa na slovenskom trhu s možnosťou uzavrieť si životné poistenie online prostredníctvom webstránky www.generali.sk.
  • Životné poistenie si tak po novom môžete uzavrieť rýchlo a jednoducho na pár klikov a navyše bez oceňovania zdravotného stavu.

Na webstránke poisťovne Generali si odteraz uzavriete všetky druhy poistení jednoducho online. Generali ako prvá poisťovňa na slovenskom trhu totiž po novom umožňuje uzavrieť prostredníctvom webstránky www.generali.sk aj životné poistenie. „Ide o poistenie bez potreby oceňovania zdravotného stavu, ktorého základom je poistenie pre prípad smrti. K tomuto základnému poisteniu si  môžete poistiť tiež vybrané úrazové poistenia a poistenie pre prípad rakoviny,“ vysvetľuje Peter Koštival, riaditeľ personálneho poistenia poisťovne Generali.

Online uzatváranie životného poistenia ocenia najmä klienti, ktorí preferujú rýchle, jednoduché a pritom adresné riešenia. „Ak klient netrpí vážnym zdravotným problémom, ktorý by mohol mať vplyv na jeho životné poistenie, a chce zabezpečiť seba a svojich blízkych pre prípad nečakaných situácií ako je úmrtie pri dopravnej nehode, vážny úraz napr. pri športe či diagnostikovanie rakoviny, online uzatvorenie životného poistenia je pre neho ideálnou voľbou,“ odporúča Peter Koštival z Generali.

Ako to funguje?

Klient na webstránke Generali vyplní zopár jednoduchých otázok o sebe a o svojom zdravotnom stave a zvolí si požadovanú dobu poistného krytia. Následne si môže zvoliť z ponúkaných možností preferované poistenie, ako aj výšku poistnej sumy. „Klient pri každom poistení vidí, aké poistné zaň bude mesačne platiť a tiež to, ako sa mu mení mesačné poistné v závislosti od výšky zvolenej poistnej sumy. Sám si tak vie vyskladať poistnú ochranu podľa svojich reálnych potrieb a finančných možností,“ hovorí Peter Koštival z Generali.

Vypracovanú ponuku si môže tiež nechať nezáväzne zaslať na e-mail, neskôr si ju pozrieť a následne z mailu dokončiť. Ak si klient pri uzatváraní nie je niečím istý alebo sa len potrebuje poradiť, k dispozícii sú mu telefonicky počas pracovných dní školení pracovníci, ktorí mu radi poradia.

V prípade, ak je klientovi všetko jasné a so zvoleným životným poistením je spokojný, klikne na možnosť uzatvoriť online. Následne mu príde celá zmluvná dokumentácia na zadaný e-mail. Návrh zmluvy môže zaplatiť hneď prostredníctvom platobných brán alebo do 5 dní. Životné poistenie vstupuje do platnosti zaplatením poistného, tak ako je to aj v prípade ostatných druhov poistení uzatvorených online.

Medicínska asistencia ako bonus

Klienti, ktorí si uzatvoria životné poistenie online, získavajú možnosť uzavrieť si medicínsku asistenciu len za 1 euro ročne. „V rámci medicínskej asistencie môžu klienti využiť telefonickú konzultáciu s lekárom ohľadom ich zdravotného stavu a príznakov, lekárskych postupov liečenia, prejsť si s odborníkom ich lekársku dokumentáciu či zhodnotiť ich laboratórne výsledky a podobne. K dispozícii majú aj právnika pre oblasť zdravia, ktorý im poradí v oblasti ochrany práv pacientov alebo ako postupovať v prípade pracovného úrazu, chorôb z povolania či pri žiadosti o odškodnenie pri lekárskom pochybení,“  uzatvára Peter Koštival z Generali.

Viac informácií a dotazník na uzatvorenie poistenia nájdete na https://generali.sk/poistna-kalkulacka/zivotne-poistenie-la-vita/#/

Návrat na tlačové správy
Načítavanie