Nová posila v predstavenstve Generali Poisťovňa, a. s.

Od 1. 6. 2015 sa novou členkou predstavenstva a námestníčkou pre Rezort Obchodu Generali Poisťovňa, a. s. v Bratislave stane Eva Štefániková.

Eva Štefániková má v poisťovníctve rozsiahle a dlhoročné skúsenosti na manažérskej úrovni už od roku 2000. Venovala sa riadeniu obchodu vo viacerých poisťovniach, kde pôsobila vo vrcholovom manažmente. V roku 2008 sa prvýkrát stala súčasťou skupiny Generali, pracovala na medzinárodných projektoch a v roku 2011 sa stala členkou predstavenstva Generali Poisťovňa, a. s. na Slovensku, aby implementovala novú obchodnú stratégiu spoločnosti. Vyštudovala Ekonomickú univerzitu v Bratislave.

Predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Generali Poisťovňa, a. s. Roman Juráš povedal: „Som veľmi rád, že Eva Štefániková sa po roku a pol vracia do predstavenstva našej spoločnosti. Eva posilní tím slovenskej Generali a znásobí dynamiku rastu spoločnosti prostredníctvom hlavných odbytových ciest a využitím nových obchodných príležitostí a synergií medzi jednotlivými distribučnými kanálmi.“

Poznámka: Vymenovanie za člena predstavenstva podlieha schváleniu regulačných orgánov.