K poisteniu nehnuteľnosti a domácnosti poisťovňa Generali pripoistí aj smartfón či náhrobný pomník

Poisťovňa Generali prináša na trh jedinečný produkt majetkového poistenia DOMino Extra, ktoré klientom ponúka možnosť vyskladať si poistenie na mieru podľa svojich potrieb. To znamená, že k základnému poisteniu nehnuteľnosti alebo domácnosti si môžu pripoistiť rôzne ďalšie riziká (pripoistenia), ale iba také, ktoré naozaj potrebujú a chcú. Výsledkom je, že klienti zbytočne neplatia za poistené krytie, ktoré vôbec nepotrebujú.

K poisteniu nehnuteľnosti alebo domácnosti si klient môže sám vybrať až z osemnástich možných pripoistení - napríklad záhrada, autopríslušenstvo, domáce zviera či dokonca náhrobný pomník. Atraktívnou je možnosť zriadiť si k poisteniu aj rodinné cestovné poistenie a mikro úrazové poistenie. Úplnou novinkou je zasa takzvané smart poistenie, v ktorom poisťovňa Generali poisťuje technické výdobytky. Klientovi tak poistíme aj prípady, keď si nový smartfón napríklad obleje vodou.

Všetky tieto poistenia dostane klient k poisteniu DOMino Extra samozrejme lacnejšie, ako keby si každé z nich zriaďoval osobitne. Vyrieši ich jednou zmluvou, na jednom mieste a v jeden čas. Keďže nebude podpisovať viacero zmlúv, ušetrí čas a nebude musieť každý mesiac hradiť viacero poistiek.

Do 30. 6. má poisťovňa Generali na poistenie DOMino Extra akciu. Klient dostane jedno z nami ponúkaných pripoistení úplne zadarmo na celú dobu poistenia.